ian-dooley-407846-unsplash4.jpg

Tapahtumat

Menneet tapahtumat

Perjantai - Lauantai 10. - 11.5.2024, Rovaniemi

Velojen kevätretki Rovaniemelle! Ohjelmassa rentoa kippistelyä ja kahvittelua, illallistamista sekä kiireetön vierailu Joulupukin Pajakylään. Velailoittelua luvassa siis sekä perjantaina että lauantaina! Voit valita vapaasti itseäsi kiinnostavat ohjelmaosuudet - tule vaikka vain kahville, mutta myös koko viikonlopun saa olla mukana.
Kaikki ohjelma on omakustanteista. Mukaan ovat tervetulleita kaikki itsensä vapaaehtoisesti lapsettomiksi/lapsivapaiksi määrittelevät. Tervetuloa nauttimaan ihanasta kevätpäivästä samanmielisessä porukassa. 

Lauantai 20.4.2024, Turku

Turun kaupunginteatterissa lapsettomuuden hedelmällisyydestä kertova, hykerryttävän hyvä nykynukketeatteriesitys Sukupuuttoparatiisi. Esityksen perään säkenöivää keskustelua vapaaehtoisesti lapsettomuudesta - paneelissa mukana myös yhdistyksen puheenjohtaja. Lisäksi rennot velakahvittelut ennen teatteriesitystä sekä alkuillasta yhteistä illallistamista. 

Sunnuntai 7.1.2024, Jyväskylä

Velojen pikkujoulut järjestettiin tavan mukaisesti tammikuussa. Iloinen pikkujoulupäivä sisälsi kahvihetken, museovierailun ja ruokailun sekä mukavaa yhdessäoloa.