ian-dooley-407846-unsplash4.jpg

Jäseneksi

Liity Vapaaehtoisesti Lapsettomat ry:n jäseneksi alla olevalla lomakkeella. Jäsenmaksu on 20 euroa/vuosi ja samassa taloudessa asuva puoliso pääsee mukaan 10 eurolla/vuosi. Opiskelijoille, työttömille ja eläkeläisille jäsenmaksu on 10 euroa/vuosi. Jäsenmaksu maksetaan joka vuosi samaan aikaan. Laskut lähetetään alkuvuodesta sähköpostitse. HUOM! Mikäli liityt jäseneksi marras- tai joulukuun aikana, saat samaan hintaan myös seuraavan vuoden jäsenyyden.

Samassa taloudessa asuvia suosittelemme liittymään yhdellä lomakkeella täyttämällä 'Mukana liittyvän puolison nimi' -kentän. Puolisona voi liittyä myös myöhemminkin, ruksaamalla kohdan 'Liityn puolisojäsenenä' ja lisäämällä jo jäseneksi liittyneen puolison nimen. 

Nähtävästi joillakin on mennyt meidän sähköpostimme roskapostikansioon, joten jos olette lähettäneet liittymisilmoituksen, mutta ette ole saaneet meiltä sähköpostia, niin tarkistakaa roskapostikansionne.

Jos et halua liittyä jäseneksi, mutta haluat tukea yhdistystä rahallisesti, tilinumeromme on FI73 5611 1620 0925 59 ja lahjoitusviite on 2150.

Jos haluat erota yhdistyksestä, lähetä vapaamuotoinen eroilmoitus osoitteeseen vapaaehtoisestilapsettomatry@gmail.com

 

Jäsenmaksu on maksettava ennen kuin yhdistyksen hallitus voi hyväksyä uuden jäsenen. Lähetettyänne hakemuksen jäsenmaksu maksetaan seuraavin tiedoin:

Saaja: Vapaaehtoisesti Lapsettomat ry
Tilinumero: FI73 5611 1620 0925 59
Viite: 1232
Perusjäsenyys:
Summa: 20 € / 10 € mukana liittyvä puoliso
Opiskelijoille, työttömille ja eläkeläisille:
Summa: 10 €