Jäseneksi

Liity Vapaaehtoisesti Lapsettomat ry:n jäseneksi alla olevalla lomakkeella. Jäsenmaksu on 20 euroa/kalenterivuosi ja samassa taloudessa asuva puoliso pääsee mukaan 10 eurolla/kalenterivuosi.

Samassa taloudessa asuvia suosittelemme liittymään yhdellä lomakkeella täyttämällä 'Mukana liittyvän puolison nimi' -kentän. Puolisona voi liittyä myös myöhemminkin, ruksaamalla kohdan 'Liityn puolisojäsenenä' ja lisäämällä jo jäseneksi liittyneen puolison nimen. 

Jos et halua liittyä jäseneksi, mutta haluat tukea yhdistystä rahallisesti, niin tilimme on FI73 5611 1620 0925 59 ja lahjoitusviite on 2150.

Jos haluat erota yhdistyksestä, niin lähetä vapaamuotoinen eroilmoitus osoitteeseen vapaaehtoisestilapsettomatry@gmail.com

Nähtävästi joillakin on mennyt meidän sähköpostit roskapostikansioon, joten jos olette lähettäneet liittymisilmoituksen, mutta ette ole saaneet meiltä sähköpostia, niin tarkistakaa roskapostikansionne.

Jäsenmaksu on maksettava ennen kuin yhdistyksen hallitus voi hyväksyä uuden jäsenen. Lähetettyänne hakemuksen jäsenmaksu maksetaan seuraavin tiedoin:
Saaja: Vapaaehtoisesti Lapsettomat ry
Tilinumero: FI73 5611 1620 0925 59
Viite: 1232
Summa: 20€ / 10€ mukana liittyvä puoliso