Toimintasuunnitelma 2014

  • Yhdistyksen tarkoituksena on vapaaehtoisesti lapsettomien oikeuksien, tasa-arvon ja aseman tukeminen ja edistäminen, sääntöjen 2 §.

Jäsenistö

  • Tiedottaja ylläpitää jäsenrekisteriä, puheenjohtajalla on jäsenten yhteystiedot. Jäseniin pidetään yhteyttä kirjallisesti. Järjestetään tapaamisia ja kokouksia. Jäsenhankintaa suoritetaan ständeillä, muulla tiedottamisella, fb-mainoksilla sekä yksittäisten jäsenten panostuksella. Jäsenhankinta on ympärivuotista.

Toimihenkilöt

  • Perustamiskokouksessa valitut toimi- ja vastuuhenkilöt sekä 8.9.2012 valittu varapuheenjohtaja valitaan seuraavan kerran syyskokouksessa 2014Työryhmiin valitut henkilöt toimivat sen mukaan, mitä on sovittu.

Hallitus

  • Hallitus pitää kokouksen kolmen kuukauden välein. Kokoukset pidetään joko etäkokouksena tai henkilökohtaisina kokoontumisina. Heinäkuussa hallitus ei pidä kokousta. Kehittämis- ja suunnittelupäiviä pidetään tarpeen mukaan, pääsääntöisesti hallituksen kokouksen yhteydessä.

Tiedottaminen

  • Jäsenille tiedotetaan (jäsenkirje) 2 kertaa vuodessaJäsenkirje lähetetään pääsääntöisesti sähköpostina. Jäsenille, joilla ei ole sähköpostia/internetiä, jäsenkirje lähetetään kirjepostinaMuu tiedottaminen tapahtuu ensisijaisesti yhdistyksen kotisivujen kautta sekä tiedotuskirjeissäLisäksi on Facebook-ryhmä jäsenille ja Facebookin tykkäyssivu ulkoiseen tiedottamiseen sekä Google+ että Twitterin yhdistyssivutYhdistyksen kotisivujen etusivua tai muuta vastaavaa tiedotussivua käytetään myös ajankohtaisten asioiden ulkoiseen tiedottamiseen.  Mediakannanottoja ja –esiintymisiä tehdään jos halukkaita jäseniä ilmoittautuu niitä tekemään.

Yleiset kokoukset

  • Kevätkokous järjestetään maalis-huhtikuussa kaupungissa, jonka jäsenet äänestävät ennakkoon. Ei kuitenkaan Helsinki, Espoo tai Vantaa. Syyskokous pidetään syys-lokakuussa Helsingissä aiemmin pidetyn äänestyksen tuloksena. Yleiset kokoukset pidetään hyvien julkisten liikenneyhteyksien varrella.

Jäsentapaamiset

  • Yhdityksen jäsenet saavat järjestää jäsentapaamisia ympäri Suomea ja he saavat siihen tukea hallitukselta.

Edustus

  • Toteutetaan Tunti vanhukselle-tempaus uudelleen. TV/Radio/muu media mahdollisuuksien ja pyyntöjen mukaan. Edustamiseen saavat osallistua kaikki yhdityksen jäsenet, kunhan hallitukselle kerrotaan kuka edustaa ja missä. Messuedustus Nainen 2014 Hää- ja juhlamessuilla 15-16.2.2014 Lahdessa.

Yhteistyö ja varainhankinta

  • Varoja kerätään jäsenmaksuista. Jäsenmaksu on 20 euroa/vuosi ja samassa taloudessa asuva puoliso 15 euroa/vuosi.

Jyväskylässä 5.10.2013

Copyright © 2017
Vapaaehtoisesti Lapsettomat ry