Keitä olemme?

Vapaaehtoisesti Lapsettomat ry kokoaa yhteen aikuisia ihmisiä, joille yksi asia elämässä on selvää: lapsettomuus vapaasta tahdosta. Vapaaehtoisesti lapseton ei tarkoita lapsivihaa tai -kielteisyyttä. Vapaaehtoisesti lapseton, eli vela, haluaa elää elämänsä ilman omia lapsia ja näin ollen hänen elämäänsä sisältöä ja merkityksellisyyttä tuovat muut asiat.

Vapaaehtoisesti Lapsettomat ry:n tarkoituksena on antaa vertaistukea toisille veloille, lisätä julkista keskustelua asiasta, edistää vapaaehtoisesti lapsettomien asemaa ja tasa-arvoa yhteiskunnassamme ja laajentaa käsitystä perinteisestä perhemallista. Yhdistys haluaa tehdä asiastaan hyväksytyn ja julkisen, väheksymättä perinteisiä perhemalleja, vihaamatta tai arvostelematta ketään.

Vapaaehtoisesti Lapsettomat ry:n takana on joukkio taustoiltaan hyvin monenlaisia ja eri ikäisiä naisia ja miehiä eri puolilta Suomea. Vapaaehtoisesti Lapsettomat ry onkin jäsenistöltään varmasti yksi monipuolisimmista yhdistyksistä maassamme.

Yhdistyksen hallituksen jäsenet ovat:

Soile Rajamäki (hallituksen puheenjohtaja)
Jenni Nurmi (sihteeri)
Pirjo Ahvenainen
Maria Ronkainen

Lisäksi taustajoukoissa häärii myös hallituksen ulkopuolisia apuvoimia, jotka auttavat yhdistyksen byrokratiasta huolehtimisessa. Mikäli sinulla on kiinnostusta tarjota apuasi yhdistyksen käytännön asioissa, tapahtumien organisoimisessa tai missä tahansa, ota rohkeasti yhteyttä! Ollakseen osa taustajoukkoja ei tarvitse olla hallituksen jäsen.

Copyright © 2017
Vapaaehtoisesti Lapsettomat ry